Carbon Cleaning

Bespaar geld met de nieuwste reinigingstechnologie.
Voor brandstofmotoren heeft Carefull Car Cleaning nu een manier gevonden om de motor en zijn componenten snel en betrouwbaar te reinigen. Dit door  gebruik van waterstof met Carbon Cleaning activator. Deze innovatie heeft de efficiëntie van normale carbon cleaning verbeterd. Deze speciale motorreiniging vindt plaats zonder demontage van onderdelen of componenten van de motor, waardoor onbedoeld defect raken van een onderdeel wordt voorkomen.

Carbon Cleaning Bij carefull Car Cleaning

Carbon Cleaning, de innovatieve manier om uw motor schoon te houden

Niets is beter dan een goed onderhouden motor, zo gaat hij langer mee. Met onze uitmuntende machine is uw motor in slechts 30 minuten van alle vastgezette koolstof ontdaan waardoor deze weer als nieuw draait. Want, een schone motor is een gezonde motor.

Loopt de motor van uw wagen niet zo lekker? Dan hoeft u niet gelijk motoronderdelen te gaan vervangen. De motor kan namelijk gewoon vervuild zijn door afzettingen van koolstof. De Carbon Cleaning machine is een knap staaltje technologie en is in de loop der jaren uitgegroeid tot en machine met een opmerkelijke capaciteit om motoren van koolstof te ontdoen. Hierbij worden waterstofatomen door de leidingen voor luchtinlaat gepulseerd waarbij maar liefst 75% van de afgezette koolstof wordt meegenomen.

Voordelen Carbon Cleaning

Carbon Cleaning kan ervoor zorgen dat:
-De moter van uw auto word zuiniger. U zult aannemelijk minder brandstof moeten tanken.

-De moter van uw auto zal beter stationar gaan lopen, ook gaat de moter adequater reageren.

-Ook voorkomt het slijtage van dure onderdelen zoals een EGR-Klep, Katalysator of het gashuis. 

-Uw auto word opeens milieuvriendelijke na de behandeling doordat de uitstoot gassen verminderd word. De levensduur van uw moter word verlengd. 

-Doormiddel van Carbon Cleaning worden zelfs de auto’s die al meer dan 200.000 Km hebben gelopen weer een nieuw leven ingeblazen. 

-Carbon Cleaning is bijvoorbeeld ook een goede oplossing wanneer u auto niet door de apk komt wegens teveel uitstoot, het totaal vervangen van de katalysator is dan overbodig.

Hoe gaat Carbon Cleaning in ze werk?

De Carbon Cleaner word Door middel van een slang op het inlaattracject aangesloten. Hierdoor begint het reinigen na de luchtfilter waarna het door het inlaattraject, turbo, verbindingskamer (langs de injectoren en bougies gaat), om vervolgens in het uitlaattraject de katalysator etc te reinigen. Deze manier van reinigen zorgt ervoor dat de sensoren beter werken de computer beter haar berekening kan maken. Het verbruik afneem, de auto beter loopt en de uitstoot uiteraard afneemt (waardoor het ook nog eens voordelig is voor het milieu)!

Tarieven

De tarieven voor het carbon cleanen van uw moter is vanaf.

  • Personen, bedrijfauto’s met een cilinder inhoud tot 3,0Liter       €65
  • Boot moter met 1 luchtinlaat                                                                €105
  • Personen, bedrijfauto’s met een cilinder inhoud tot 6,0Liter      €125

Personen, bedrijfauto’s met een km stand boven de 200.000 wij adviseren voor een optimaal verschil 2e sessie te laten uitvoeren       €120

De bovenstaande tarieven gelden enkel als u ervoor kiest om langs ons te komen om de behandeling uit te laten voeren.

Binnen omgeving Flevoland Reken wij €15  aan reisvergoeding.  Daarbuiten reken wij 0,19 cent per kilometer.