Exterieur Reiniging

Voor een auto is het belangrijk dat deze goed wordt onderhouden, zowel technisch als de carrosserie. Het exterieur goed onderhouden gaat verder dan de auto poetsen. Laat regelmatig uw auto reinigen en in de wax zetten, zodat u geen last krijgt van roestvorming door weersinvloeden en pekel. Ook blijft hierdoor de oorspronkelijke kleur en glans bewaard en is er nauwelijks sprake van aanslag van vuil omdat deze door de waxlaag niet kan hechten. Uit ervaring blijkt dat de waarde van een auto hoger is als deze goed is onderhouden. Bescherm uw investering met Carefull Car Cleaning!

Auto Waxen

Auto laten waxen? U wilt uw auto weer prachtig laten glanzen?
Bij Carefull Car Cleaning wordt uw auto helemaal met de hand in de wax gezet. Wij waxen zowel particuliere auto’s als MPV’s en bedrijfsbusjes. Wij gaan altijd vakkundig te werk voor een optimaal en langdurig glanzend resultaat. Door de waxlaag kan vuil minder makkelijk hechten aan uw lak en wordt uw auto beter beschermd tegen:

  • Pekel
  • Luchtverontreiniging
  • Modder
  • Zure regen
  • UV straling

Motorcompartiment

Er is geen plek in uw auto waar zoveel vuil ontstaat en waarin zoveel smeer en vet aanwezig is als het motorcompartiment. Wij als Carefull Car Cleaning reinigen niet alleen het plaatwerk, maar maken op uw verzoek ook de buitenzijde van de motor weer als nieuw.

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen hun motor bij ons laten reinigen. Door uw motor goed te onderhouden, geniet u langer van uw auto. Het reinigen van uw motor is geheel op risico van de opdrachtgever.

Velgenreiniging

Zijn uw velgen ook helemaal zwart of bruin aangetast door de remstof. Doordat wij met een stoomreiniger en de beste produceten werken kunnen wij het meeste vuil van uw velgen verwijderen.

Onze velgenbehandeling bestaat uit ?

-De wielkasten en velgen van de auto worden ingespoten met een zeer sterke velgen reiniger
– De velgen inborstelen met de ingespoten velgenreiniger om het vuil los te weken
-Met de stoom reiniger en een doek het losgeweekte vuil afnemen ! 

Wanneer kiest u voor een velgenbehandeling ?

– als uw velgen ernstig aangetast is door de remstof
– Als u de velgen weer als nieuw wil!
– Wanneer u de auto gaat verkopen stijgt deze in zijn waarde

 

Cabriodak Reiniging& Protect

Het reinigen van een cabriodak is secuur werk dat met de juiste kennis aandacht en de juiste middelen gedaan dient te worden. Middelen als allesreiniger kunnen het doek aantasten en beschadigen. Laat uw cabriodak bij Carefull Car Cleaning ervaren en professioneel reinigen.

Onze cabriodak reinigen behandeling bestaat uit:

 – Het wassen van het cabriodak.

 – Het impregneren(protectie) van het cabriodak.