Interieur reiniging

Koffievlekken, Schimmel, koekjes, braaksel, rooklucht…wij zien van alles voorbij komen en weten precies welke behandeling wij  het beste voor jou kunnen uitvoeren. Wij behalen 9 van de 10 keer mooie resultaten.

Voor het reinigen van de binnenkant van de auto hebben wij verschillende methodens . De auto wordt altijd eerst gestofzuigd en volledig schoongemaakt aan de binnenkant. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt de bekleding gereinigd.  Bij een lederen interieur, voeren wij een lederbehandeling uit.

Het mooiste van onze service is: Wij komen aan huis of op het werk! Zo ben je geen energie en tijd  kwijt aan deze tijdrovende en intensieve klus. Wij bieden jou de beste prijs/kwaliteitsverhouding in combinatie met hoogwaardige, milieuvriendelijke producten.

Speciale behandelingen

Speciale reinigingen, zoals hieronder te zien, zijn eveneens mogelijk. Omdat dergelijke behandelingen langer duren dan een basis reinigen van het auto interieur, adviseren wij daarom bij het samenstellen al aan te geven dat er iets speciaals moet gebeuren. Hierdoor kunnen wij rekening houden met de tijd die nodig zal zijn om de auto weer in top conditie te krijgen. Bij extra vervuiling zoals een hemel behandeling schimmels, kots ,hondenharen, extreem vervuilde auto’s. reken wij een extra toeslag boven op het pakket. Neem contact op zodat wij de toeslag samen kunnen vaststellen.

Wat kan u verwachten bij onze pakketten?

Bij Carefull Car Cleaning bieden wij  verschillende pakketten aan. Om het verschil  duidelijk te maken zullen wij het verschil wat u per pakket kan verwachten  beschrijven.

Bij Licht vervuilde auto’s is het basis pakket in de meeste al voldoende bij dit pakket kunt u het volgende verwachten.
1. De auto word grondige gestofzuigd  Tussen & onder de stoelen. 
2. alle kunststofdelen  worden gestoomd en ook weer gesmeerd. nadat wij het hebben gesmeerd zullen de kunststofdelen een diepe zwarte glans geven.
3. alle ramen van het interieur ontvetten en reinigen.
4.  alle deursponningen worden afgenomen.

De meeste auto”s die wij tegen komen met het reinigen hebben al snel het mediumpakket nodig.

1. Bij het Medium pakket zullen wij de auto grondige stofzuigen  Tussen & onder de stoelen. 
2. Bij het Medium pakket zullen wij de vlekkenbehandeling voor u uitvoeren. 
3. Bij het Medium pakket  zullen wij alle kunststofdelen stomen en ook weer smeren nadat wij het hebben gestoomd. Na het smeren zullen de kunststofdelen een diepe zwarte glans geven.
4. Bij het Medium pakket zullen wij alle ramen van het interieur ontvetten en reinigen.
5. Bij het Medium pakket zullen wij alle deursponningen voor u afnemen.

Wij hebben ook de mogelijkheid om het exterieur van de auto  te reinigen echter hebben wij wel maar 1 pakket daar voor. 

1. Bij het Premium pakket zullen wij de auto grondige stofzuigen  Tussen & onder de stoelen. 
2. Bij het Premium pakket zullen wij de vlekkenbehandeling voor u uitvoeren. 
3. Bij het Premium pakket  zullen wij alle kunststofdelen stomen en ook weer smeren nadat wij het hebben gestoomd. Na het smeren zullen de kunststofdelen een diepe zwarte glans geven.
4. Bij het Premium pakket zullen wij alle ramen van het interieur ontvetten en reinigen.
5. Bij het Premium pakket zullen wij alle deursponningen voor u afnemen.
6. Bij het premium pakket zullen wij het exterieur van de auto grondige wassen en voor extra glans en lakberscherming een waxlaag aanbrengen.