Stickers verwijderen

Iedereen kent het wel, stickers verwijderen. Het plakken van een sticker is in de meeste gevallen zo gebeurd, maar het verwijderen van diezelfde sticker is vaak een hele uitdaging. Laat staan wanneer de stickers van een (bedrijfs)voertuig of pand afgehaald moeten worden. Door de invloed van buitenlucht en de zon wordt dit een tijdrovende klus, waar veel geduld voor nodig is. Door onze ervaring weten wij hoe we iedere klus aan moeten pakken voor het snelste en beste resultaat.

Plakresten van een sticker weghalen

Vaak blijven er na het verwijderen van de stickers plakresten achter. In de meeste gevallen wordt geadviseerd hier een speciale stickerverwijderaar of een eenvoudige nagellakremover voor te gebruiken. Door het gebruik van deze vaak milieuonvriendelijke en agressieve producten, is de kans op blijvende schade aan het oppervlak groot. De reiniging met stoom biedt ons de mogelijkheid de sticker te verwijderen en daarbij zo min mogelijk lijmresten achter te laten.  De plakresten die toch achterblijven, verwijderen wij uitsluitend met biologische middelen.

specialist in ontstickeren omgeving Flevoland !

Carefull Car Cleaning is de specialist in Lelystad op het gebied van het ontstickeren van voertuigen, inclusief plakresten. Wij verwijderen veilig en snel allerlei soorten bestickering, striping of car wrapping. Door de unieke combinatie van vocht, druk en temperatuur van onze reinigingsmethode ontstickeren wij uw auto of bedrijfsvoertuig zonder krassen of andere beschadigingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?  Neem dan contact  met ons op!